Nordic Open Golf, Kristinehamn

17 September 2009


Så har då Nordic Open Golf spelats för 8:e året i rad. Spelplatsen i år var Kristinehamns Golfbana – trevlig bana och i ett fint skick. Vi husbilsåkande golfare hade möjlighet att övernatta på golfklubben med fri tillgång till el, toa, dusch – tack för det! Vi var 8 Nordicbilar som övernattade på golfklubben. Deltagare från närområdet åkte personbil till golftävlingen.
Det var 16 spelare ( största startfältet i Nordic Open Golfs historia) som var och med och kämpade om de fina priserna och den åtråvärda statyetten. Det var inte mindre än 7 deltagare som var med för första gången. Kul!

Boll nr 4 Pontus (233) närmast hål vinnaren, Ulla (168), Sven (85)

Boll nr 5 Eero (418), Rune (284), Ove (Nordic), Desirée (13)

Grattis Alde! Skylt vid hål 14 (närmast hål)

I år belades första platsen ännu en gång av Curt Nordh (182, som också sedan någon vecka är Nordicägare. Segraren får en inteckning (namnskylt) på den stora statyetten som förvaras på Nordic Husbilar AB samt en mindre kopia av densamma för att pryda prisbordet hemma.


På andra plats kom  Pontus Sundberg (233) som också vann ”närmast hål” tävlingen. Ett stort grattis till segrarna!


 I sedvanlig ordning var prisbordet stort och välfyllt. Samtliga deltagare fick pris i sedvanlig ordning. Alla fick också ett ”startkit” före starten och förtäring i samband med prisutdelningen.

 

Vi tävlande framför här ett stort tack till Nordic Husbilar AB – med Ove i spetsen – för arrangerandet av denna trevliga tävling och allt däromkring. Jag rekommenderar alla golfare i Nordic Husbilsklubb att vara med kommande år.

 

Förutom tacket till Nordic Husbilar AB vill vi också tacka alla sponsorer av priser till tävlingen: Alde, Dometic, Handelsbanken Finans, KAMA,  Svenska Dynor AB och så Nordic Husbilar AB förståss. 


Noterat av Rune (284)