Revyträff i Munkfors

13 - 15 April 2018

Årets Revyträff infaller i motten av april. Det har varit mycket snö denna vinter så vi kan inte stå utanför teaterbyggnaden som vi brukar. Här ligger snövallarna höga och det är blött när tjälen lossar. Istället får vi parkera utanför Munkfors Arena. Här är snön borta. Vi får också tillgång till Cafélokalen och toaletterna. En mycket bra lösning som uppskattas.


På fredagen rullar bilarna in en efter en. Några står redan parkerade på torsdagen. Vi väljer att övernatt i Ransäter och kör upp på fredag förmiddag. Solen skiner hela helgen och dagarna är varma. Nätterna är fortfarande kyliga. Vi sitter i lokalen och pratar länge på fredagskvällen.


På lördagen har värdparet Susanne och Ingemar N361 ordnat till frukost med smörgås och kaffe. Vilken service! Dagen går åt att promenera, sitta i solen och mingla runt och prata. På kvällen är det dags för årets Påskrevy. Den är lika bra som vanligt. Ett duktigt gäng som sjunger och dansar och spelar sketcher med stor glädje och inlevelse. Det blir paus i halvtid med fika. Ingemar drar ner applåder för sin insats som scenarbetare. Nöjda och glada går vi åter till lokalen i Munkfors Arena och denna kväll blir det ännu senare.


På söndagen är det dags för de flesta att köra hemåt igen. Vi stannar i solen och sover en natt till. Vi har ingen brådska.


Stort tack till värdparet.


Foto: Karl och Agneta N311