Årsmötesträff, Munkedal

10 - 12 Juni 2011

Först ett stort tack till värdparen, Birgitta och Carl-Åke Nordic 212 samt Agneta och Karl-Evert Nordic 311, för en mycket lyckad pingstträff.

Jag hoppas att även du, som inte kunde vara med i år, kan vara med nästa år i Ockelbo.Efter arbetsdagens slut torsdagen den 9 maj startade Katy och jag resan mot pingstträffen. Vi övernattade, tillsammans med flera lastbilar och husbilar, på Trafikverkets fina rastplats Sickelsta mellan Örebro och Kumla. På fredagen fortsatta vi till Munkedals Parken dit vi kom inte så långt efter öppningen av uppställningsplatsen. Då hade redan flera medlemmar anlänt. Vi blev väl mottagna av värdparen och fick bra informationsmaterial, bland annat om träffen och kommunen. På eftermiddagen fick vi eftermiddagskaffe och på kvällen var det knytis och mingel till Agnetas dragspelsackompanjemang i restaurangbyggnaden.

På eftermiddagen följde traditionsenligt Nordic husbilars visning av nya husbilar och en tipspromenad, som var väl sammansatt med intressanta och varierade frågor.


Lördagseftermiddagen fortsatte med årsmöte i teaterbyggnaden där jag valdes till ny klubbordförande. Årsmötet avslutades med att Rune, som inte ville bli omvald, och övriga avgående styrelseledamöterna avtackades. Den nya styrelsens sammansättning finner du på annan plats.


 På lördagskvällen åt vi en alldeles utsökt och riklig middag. Ett stort tack till en mycket duktig och engagerad folkparkspersonal! Vinnarna i tipspromenaden, varav ingen hade alla rätt, fick sina priser och dragning av vinnarna i lotteriet ägde rum. Vinstbordet dignade av mängder av fina priser att välja bland för de som hade tur i lotteriet. Ett stort tack till alla, anonyma, klubbmedlemmar som bidrog med lotterivinster!


Tyvärr var pingsten lite kall och lite regnig men det störde inget, trots att vi som kom från ett soligt och varmt Solna saknade våra fleecetröjor, för värdarna såg till att vi hade det bra och samvaron med nya och gamla vänner gjorde att vi satt tillsammans länge och pratade om olika upplevelser med våra Nordic husbilar.


Under söndagen åkte vi hem för på måndagen började en ny arbetsvecka för Katy.


Arne

Nordic 51

Här finns ytterligare en berättelse från den här träffen