Go Kart, Grängesberg 

24 - 26 Augusti 2018

Gocart-träffen i Grängesberg 2018 gick av stapen sista helgen i augusti helt traditionsenligt. Bilarna rullade in under fredagen och vi blev slutligen 12 stycken Nordicbilar på plats utanför Gränges Hyrkart. Värdar för träffen var Eva-Lena och Roger Axelsson N 81.


Vi träffades i grillkåtan för sedvanligt "knytis" under fredagskvällen och kunde dessutom välkomna Ragnhild (fd N 119), som tittade in en stund.


För den som vill meta mer om denna träffen finns en berättelse som Roger och Eva-Lena har gjort, se "15 år med Gokart i Grängesberg"

(Dokumentet finns längst ner på den här sidan efter bilderna)


Under lördagen gick vi en tipspromenad och sedan genomfördes de båda racen. Dels det "vanliga" racet med horn i pannan, dels det snällare, där man förväntas köra sina varv med så lika tid som möjligt. "Stora Racet" vanns av Roger N81, tvåa kom hustrun Eva-Lena och trea kom Sune Johansson N188. Duktigast på att köra "varv med lika tid" var Kjell Cederman N416, som lyckades med NOLL i tidsdifferans. Grattis alla fyra!


Lördagseftermiddagen var sedan fri för egna akriviteter. Vila, promenader, mingel, bubbelbad mm stod på agendan innan det var dags för gemensam supé i Kerstins restaurang. Stämningen var hög som vanligt och maten lika god som rikligt tilltagen. Under eftermiddagen kom Bernt och Ragnhild på besök och vi fick som vanligt höra en och annan historia om dynamit och dunder o brak. Trevligt och alltid lika välkommet!

Vädret var under helgen växlande, ömsom sol, ömsom regnskurar. Lördagen bjöd dock på ganska soligt väder och alla aktiviteter gick att genomföra. Vi tackar värdparet för en trevlig träff och ser redan fram emot nästa år! Sista helgen i augusti är redan inbokad i vår almanacka.


Vid pennan, Agneta N311


Fotografer: Agneta och Karl N311, Marie Lostin N597, Roger Axelsson N81, Sven-Erik Nord N202

15 år med Gokart i Grängesberg