Nordic Open Golf, Kristinehamn

15 September 2011

Nordic Open Golf 2011

 

Nordic Open Golf spelades 15:e sep för 10:e gången. Spelplatsen var Kristinehamns Golfbana. Vi husbilsåkande golfare hade möjlighet att övernatta på golfklubben med fri tillgång till el, toa, dusch – tack för det! Vi var 6 Nordicbilar som övernattade på golfklubben. Deltagare från närområdet åkte personbil till golftävlingen. Vädret var inget att klaga på – något blött på vissa delar av banan p g a det myckna regnandet.
Av olika anledningar blev det ett visst bortfall så startfältet blev inte lika stort som året innan – så förra årets rekord på antalet startande står sig till nästa år!!

Som vanligt gick första bollen ut kl 10.00 och vädret var strålande och golfspelarna kände sig ”taggade”!!
Innan starten hade Ove (Nordic Husbilar AB) delat ut ”golfkit” innehållande lite smått och gott att ta till för att få mer energi och ork på banan.

En studie i stilar!    


 

Totalsegrare och tillika herrklassvinnare blev Curt Nordh  (182). Då Curt därmed också tog sin tredje inteckning i vandringspriset fick han ta den med hem och placera den fina statyetten bland alla övriga priser på prishyllan därhemma. Grattis Curt!
Segrare i damklassen blev Ia Thyni (284) som också fick en statyett för den bedriften.


Segrare närmast hål-priset vann Klaes Lindau (316).


I sedvanlig ordning var prisbordet stort och välfyllt. Samtliga deltagare fick pris.

De tävlande (inkl medföljande) framför här återigen ett stort tack till Nordic Husbilar AB – med Ove i spetsen – för arrangerandet av denna trevliga tävling och allt däromkring. Jag rekommenderar alla golfare i Nordic Husbilsklubb att vara med kommande år.


Då det var 10:e gången tävlingen genomfördes bjöd Nordic Husbilar AB på greenfee, startkit, lunch och bidrog till prisbordet. Ett ännu större tack!!


Förutom tacket till Nordic Husbilar AB vill vi också tacka alla sponsorer av priser till tävlingen: Alde,  Dometic,  Handelsbanken Finans, KAMA, Lanner Socks International AB, Mastervolt Sweden AB, Pea Industriprodukter AB, Svenska Dynor AB och så Nordic Husbilar AB förståss.


Vinnarna av Nordic Open Golf under de 10 åren har varit:


2001 Pertti Ponerup            2003 Gudrun Andersson    2004 Ia Thyni


2005 Morgan Jonasson      2006 Sven Olsson               2007 Klaes Lindau


2008 Curt Nordh                  2009 Curt Nordh                  2010 Pontus Sundberg


2011 Curt Nordh


(2002 genomfördes inte tävlingen pga för få anmälda.)


Noterat av Rune (284)