Go Kart, Grängesberg 

29 - 31 Augusti 2014

Fredagen den 29 augusti åker vi mot Grängesberg. Micke är med i Balder för första gången! Jättekul! I år hade vi hoppats på fler ungdomar i gänget, men det blev inte så.


Resan går bra och vi rullar norrut med en kort rast. Vi är framme vid 14-tiden. Regnskurar följer oss hela vägen, men vädret bättrar sig. Vi har grillning i kåtan som vanligt på och sen går vi ”hem” och lägger oss tidigt. Några sitter uppe i lokalerna och pratar.

Lördagen den 30 augusti vaknar vi till solsken. Det har varit en kall natt och morgonen är kylig. Vi har en träningstid bokad kl.12.00
Några väljer att gå till Nostalgimuséet i stället, men alla verkar vara på plats kl 13.00 när vi kör race.
Vi är 7 som kör i år, resten är åskådare.


Efter GoCarten dukar vi långbord med fika för den som vill vara med. Det vill de flesta. Kl 16.00 försvinner 5 av oss in i bubbelbad och bastu och kl. 19.00 är det middag. Den smakar väldigt gott och kvällen blir i högsta grad angenäm.

Söndagens morgon är solig och det blir snart behagligt varmt.
Denna dagen har vi en väldigt trevlig, lättsam och rolig körning. Vi har förbokat till kl 12.00. Alla vi som har ork och lust ger oss ut och kör så mycket vi orkar under de tio minuter, som vi har beställt. Också "Bajen" medförande flagga, ger sig ut i dubbelcarten tillsammans med Ulf. Efter körningen tilldelas Conny tapperhetsmedalj!
En riktig, riktigt rolig förmiddag! Precis så, som det ska vara i goda vänners sällskap!

Allt roligt har ett slut och nu är det dags att ratta hemåt igen. I morgon är det måndag och arbetsdag igen.


Nedtecknat av Agneta N 311, med ett extra tack till Ragnhild, Berndt och Kerstin med personal, för ytterligare en trevlig träff.


Nästa år är redan inbokat.