Nordic Open Golf, Kristinehamn

16 September 2010

Nordic Open Golf spelades 16 sep för 9:e året i rad. Spelplatsen var Kristinehamns Golfbana. Vi husbilsåkande golfare hade möjlighet att övernatta på golfklubben med fri tillgång till el, toa, dusch – tack för det! Vi var 8 Nordic-bilar som övernattade på golfklubben. Deltagare från närområdet åkte personbil till golftävlingen. Det regnade i stort sett hela natten men slutade vid 8-tiden strax efter starten kl 10 kom solen. Banan var naturligtvis blöt efter allt regnande – men lägesförbättring för tillfälligt vatten gällde under tävlingen.


 Det var 19 spelare, nytt rekord igen, som var och med och kämpade om de fina priserna och den åtråvärda statyetten. Irene och Leif Martinsson (226) åkte från Taberg  t o r över dagen för att vara med i tävlingen – strongt gjort. Lennart Westermark (189) åkte också t o r över dagen från Lindesberg – också bra gjort. Inger o Morgan Jonasson (523) har varit med tidigare men av någon oförståelig anledning övergick de till ett annat märke för något år sedan. Nu är de åter med i Nordic Husbilsklubb. Välkomna tillbaka både till klubben och golfen – det var roligt att träffa Er igen!


I år belades första platsen av Pontus Sundberg (233). Segraren får en inteckning (namnskylt) på den stora statyetten som förvaras på Nordic Husbilar AB samt en mindre kopia av densamma för att pryda prisbordet hemma samt en vinkylare från Dometic.


På andra plats kom Irene Martinsson (226) och närmast hål vann Leif Martinsson (226).

 

I sedvanlig ordning var prisbordet stort och välfyllt. Samtliga deltagare fick pris. Alla fick också ett ”startkit” före starten och en fin och god måltid i samband med prisutdelningen.

Vi tävlande framför här återigen ett stort tack till Nordic Husbilar AB – med Ove i spetsen – för arrangerandet av denna trevliga tävling och allt däromkring. Jag rekommenderar alla golfare i Nordic Husbilsklubb att vara med kommande år. 


Förutom tacket till Nordic Husbilar AB vill vi också tacka alla sponsorer av priser till tävlingen:


Nordic Husbilar AB
Alde
Dometic
Epson Sverige
Handelsbanken Finans
KAMA
Lanner Socks International AB
Pea Industriprodukter AB
Svenska Dynor AB


Noterat av Rune (284)